Vind je het lastig om de juiste kleuren voor je interieur te bepalen? Twijfel je over welke tinten het beste passen bij jouw stijl en ruimte? Een professioneel kleuradvies kan je helpen om nieuwe ideeën op te doen en kleurencombinaties te ontdekken waar je zelf misschien nooit aan had gedacht. Als interieurstylist begeleid ik je graag bij dit proces, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes maakt.

Hoe ga ik te werk bij een kleuradvies?

Mijn aanpak begint altijd met jou. Ik vraag je om een afbeelding te zoeken die je aanspreekt—een beeld waar je blij van wordt en dat je inspireert. Dit geeft me een eerste idee van jouw smaak en voorkeuren. Daarnaast gebruik ik een beeldenbox om samen te verkennen welke kleuren en stijlen jou aanspreken. Zo kan ik jouw persoonlijke smaak goed achterhalen.

Deze foto van het meer Lago di Braies in Italië is een voorbeeld van een afbeelding van een klant die de basis vormt voor een persoonlijk kleuradvies.

In een kleuradvies aan huis bestudeer ik de ruimte waarin de kleuren worden toegepast. De lichtinval, de functie van de ruimte en de bestaande elementen spelen allemaal een rol in het uiteindelijke kleuradvies. Pas dan ga ik aan de slag met een kleuradvies op maat.

Persoonlijk kleuradvies met verschillende opties

Ik maak een persoonlijk kleuradvies dat altijd meerdere opties bevat. Zo heb je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij je past. Om je een helder beeld te geven van hoe de kleuren in jouw woning tot hun recht komen, maak ik een plattegrond van de ruimte. Hierin geef ik precies aan welke kleur op welke muur kan worden toegepast.

Het gaat niet alleen om verfkleuren. Ook behang kan een prachtige toevoeging zijn aan je interieur. Samen creëren we een balans van kleuren, texturen en patronen die je huis een unieke sfeer geven.

Wil jij ook een interieur dat helemaal bij jou past? Vraag kleuradvies van een professionele interieurstylist en ontdek de mogelijkheden!