Over mij

Ik ben Christel van Exel en als interieurontwerper kan ik je helpen bij het realiseren van je woonwensen. Dit kan een kleuradvies zijn, de uitwerking van een lichtplan of een compleet interieurontwerp. Ik werk voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Interieur heb ik altijd erg leuk gevonden. Als kind was ik al bezig met het schuiven van de meubelen in mijn kamer en ik heb zelf een boekenkast met bureau ontworpen. Gelukkig had ik een handige vader die mijn ontwerpen zelf in elkaar timmerde. Doe het zelf heb ik van huis uit meegekregen dus het is niet zo vreemd dat ik in de Doe Het Zelf sector belandde. Jarenlang heb ik de functie van assortimentsmanager vloer & trap vervuld. Een superleuke functie omdat je bij een vloer bezig bent met de basis van een interieur. Trendwatching en collectioneren is mijn expertise. Ik bezoek veel internationale beurzen en leveranciers op zoek naar mooie, nieuwe producten.

Omdat ik graag nog meer met interieur bezig wil zijn en ook op dit vlak een expert wil zijn, heb ik de opleiding interieur ontwerpen aan de NIA academie gevolgd. Je bent immers nooit te oud om te leren. En het geeft zo ontzettend veel energie om met leuke dingen bezig te zijn.

Hoe ga ik te werk? Een interieur ontwerpen is een proces wat ik samen met jou als klant doorloop. We beginnen bij het inventariseren van je wensen en gaan op zoek naar waar jij je goed bij voelt. Hou je van rust in je omgeving of wil je juist geprikkeld worden? Hou je van kleur of toch liever een meer neutraal interieur? Hoe ziet je ideale weekendje weg eruit? In welke woonstijl of mix daarvan voel jij het lekkerst? Op basis daarvan werk ik een concept uit en maak een advies voor je interieur.

Mijn ontwerpstijl is het beste te omschrijven als vrolijk, speels, vrouwelijk, elegant, stijlvol maar soms ook een tikje stoer. Ik hou van interieurs die warmte uitstralen. Ik werk dan ook veel met kleur maar ook met natuurlijke materialen. Ik probeer in mijn ontwerpen zoveel mogelijk rekening te houden met het duurzaamheidsaspect en koop mijn materialen als het even kan lokaal aan. Daarnaast hou ik ervan om dingen een tweede leven te geven. Ik kan uren rondstruinen op rommelmarkten en kringloopwinkels op zoek naar mooie karakteristieke items voor het interieur.

Ik sta erom bekend dat ik gestructureerd te werk ga en goed kan luisteren. Ik heb oog en oor voor de wensen van de klant. Jouw smaak, interieurstijl en woonwensen staan centraal. Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem contact met me op.

Bekijk mijn portfolio

Wat kan ik voor jou doen?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Deel deze pagina, kies je platform!