Voor het kleuradvies van Eline en Marco, die onlangs hun bovenverdieping hebben gerenoveerd, was het belangrijk kleur toe te voegen aan hun interieur zonder dat het geheel te druk wordt. Hun ruime slaapkamer, die van twee kamers is samengevoegd, biedt volop mogelijkheden. Omdat de kamer op het zuiden/westen ligt en dus veel licht vangt in de middag en avond, is het belangrijk om rekening te houden met de zoninval en de keuze voor goede zonwering.

Bij het kleuradvies heb ik gewerkt met hun persoonlijke voorkeuren. Ze houden van kleur, maar willen ook een rustige sfeer. Om te voorkomen dat het geheel te druk wordt, heb ik gekozen voor een zachte, neutrale basis op de muren, gecombineerd met intense kleuraccenten. Hierbij heb ik inspiratie gehaald uit Eline’s liefde voor bloemen en planten. Maar ook Marco’s voorkeur voor 3D-effecten.

Met een aantal opties heb ik een persoonlijk kleuradvies gemaakt. De ene optie gebruikt iets meer contrast in kleuren, zoals een donkere muur achter het bed om diepte te creëren, terwijl de andere subtielere tinten hanteert. Beide geven de ruimte een rustige maar toch levendige uitstraling, zonder te overweldigen.

Het eindresultaat is een harmonieuze slaapkamer waarin Eline en Marco kunnen ontspannen, met kleuren die hun persoonlijkheden weerspiegelen en passen bij de natuurlijke elementen waar ze van houden.

WAT KAN IK VOOR JOU DOEN?

Neem vrijblijvend contact met mij op!