Nicola en Jeroen hebben een charmant klushuis gekocht in een gezellig hofje in Geertruidenberg, gelegen in een echte volkse buurt. Voor hen is dit huis een belangrijke nieuwe fase in hun leven, want ze gaan voor het eerst samenwonen. Hoewel ze nog volop bezig zijn met verbouwen, hopen ze begin volgend jaar klaar te zijn.

Qua interieurstijl hebben Nicola en Jeroen een duidelijke voorkeur voor een combinatie van modern organic, Scandinavisch en Japandi. Deze stijlen kenmerken zich door een rustige, natuurlijke uitstraling met veel gebruik van hout, zachte kleuren en minimalistische vormen. Ze zochten hulp bij het ontwerp en de indeling van hun huis.

Voor dit project heb ik zorgvuldig gekeken naar de beschikbare ruimte en de manier waarop ze hun huis willen gebruiken. Door de moderne en organische elementen te combineren met de strakke lijnen en het minimalisme van Scandinavisch en Japandi design, hebben we een interieur ontworpen dat warm, functioneel en stijlvol is. Zo hebben we lichte houtsoorten, natuurlijke materialen en subtiele kleuraccenten toegepast, die perfect passen bij de rustige uitstraling die ze voor ogen hadden.

Het resultaat wordt een harmonieus en tijdloos interieur waar Nicola en Jeroen zich helemaal thuis zullen voelen, met voldoende ruimte om te ontspannen én te genieten van het gezellige leven in het hofje.

WAT KAN IK VOOR JOU DOEN?

Neem vrijblijvend contact met mij op!