Dit zakelijke interieurontwerp heb ik gemaakt voor een leverancier van tuinhout en kassen. Het was tijd om het kantoor een update te geven. Het doel was duidelijk: een modern interieur dat zowel praktisch als representatief is en direct de core business van het bedrijf weerspiegelt. Het moest direct bij binnenkomst duidelijk zijn dat dit bedrijf gespecialiseerd is in hout en metaal. Daarom zijn deze twee materialen de centrale elementen in het ontwerp geworden.

Het interieurontwerp straalt professionaliteit uit, zonder een te luxe uitstraling. Het was belangrijk om een balans te vinden tussen een zakelijke look en het down-to-earth karakter van het bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor robuuste materialen zoals hout en staal. Hout symboliseert de natuur en brengt warmte in de ruimte, terwijl metaal een industriële, stoere sfeer toevoegt die past bij de praktische kant van de onderneming. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kernactiviteiten van het bedrijf direct zichtbaar zijn.

Naast de esthetiek speelde functionaliteit een cruciale rol in dit project. Het kantoor moest niet alleen representatief zijn, maar ook makkelijk schoon te houden. Dit is essentieel gezien het vaak fysieke werk dat in deze sector plaatsvindt. Om deze reden zijn alle gekozen materialen duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het hout is behandeld met een beschermende coating, zodat het bestand is tegen vuil en slijtage. De metalen oppervlakken zijn ook eenvoudig te reinigen en behouden hun uitstraling, zelfs bij intensief gebruik.

Het eindresultaat is een kantoor dat perfect de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. De entree nodigt uit en laat direct zien waar de onderneming voor staat. Medewerkers en bezoekers voelen zich welkom in een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam. Zo wordt de core business van de leverancier duidelijk onderstreept zonder concessies te doen aan functionaliteit of onderhoudsgemak.

WAT KAN IK VOOR JOU DOEN?

Neem vrijblijvend contact met mij op!