INTERIEURONTWERP
& KLEURADVIES
Van Concept naar Realisatie

Zakelijk interieuradvies

Is je bedrijf toe aan een grondige update of ga je verhuizen met je bedrijf? Ik kan je prima helpen met de inrichting.  Een werkplek moet natuurlijk functioneel zijn maar het mag ook wel een zekere gezelligheid uitstralen. Je brengt er ten slotte heel wat uren door.  Een kantoor met een huiskamergevoel is dan ook mijn expertise. Daarnaast zorg ik ervoor dat waar je druk mee bent in je bedrijf, weer terugkomt in je interieur. Zo geef je de juiste indruk af bij je klanten maar zeker ook bij je eigen personeel.

Particulier interieuradvies

Ben je toe aan een nieuw interieur? Ga je verbouwen en heb je hulp nodig bij een nieuwe indeling? Of wil je meer kleur in huis gebruiken? Ben je op zoek naar een uitgekiend lichtplan? Met al deze vragen kun je bij mij terecht. Van een kleur- of stylingadvies tot een volledig interieurplan met een 3D visualisatie.

Ik werk met een aantal pakketten zodat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten en welk prijskaartje daar aan hangt.

Natuurlijk kunnen we ook altijd een advies op maat samen stellen. Neem vrijblijvend contact op met mij voor de mogelijkheden.

Recente berichten

Let’s get social

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen zakelijke accounts verbonden.

Zakelijk interieuradvies

Particulieren interieuradvies

Recente projecten

Jouw smaak, interieurstijl en woonwensen staan centraal.

Wat kan ik voor jou doen?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Deel deze pagina, kies je platform!