Wie is tis Chris en waarom zou ik tis Chris inhuren voor mijn bedrijf?

tis Chris is de ontwerpstudio van Christel van Straten

Een interieurontwerper met oog voor detail en de behoeften van je bedrijf, dat is tis Chris. Mijn missie is om werkruimtes te ontwerpen die niet alleen functioneel zijn en er mooi uitzien, maar die ook de kernwaarden en het karakter van het bedrijf weerspiegelen.

Hoe ga ik te werk?

Een interieur ontwerpen is een proces wat ik samen met de klant doorloop. We beginnen bij het inventariseren van de wensen en behoeften. Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak waarbij ik uitgebreid de tijd neem om met jou en je team te praten. Wat zijn de huidige uitdagingen binnen je werkruimte? Welke sfeer wil je uitstralen naar je klanten en medewerkers? Welke praktische eisen spelen een rol in uw dagelijkse bedrijfsvoering? Door deze vragen te beantwoorden, kunnen we een helder beeld schetsen van wat je precies zoekt in een nieuw interieur.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke identiteit en cultuur en dit moet weerspiegeld worden in het interieur ontwerp. Ik onderzoek de bedrijfswaarden, doelstellingen en de aard van je werkzaamheden, en maak een ontwerp dat perfect aansluit bij je bedrijf. Of je nu een moderne, innovatieve look zoekt of een warme, traditionele uitstraling, ik zorg ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij wie je bent als bedrijf.

Wat is kenmerkend voor tis Chris?

Mijn interieur ontwerpstijl is het beste te omschrijven als vrolijk, speels, vrouwelijk, elegant, stijlvol maar soms ook een tikje stoer. Ik hou van interieurs die warmte uitstralen. Ik werk dan ook veel met kleur maar ook met natuurlijke materialen.

Ik probeer in mijn interieur ontwerpen zoveel mogelijk rekening te houden met het duurzaamheidsaspect en koop mijn materialen als het even kan lokaal aan.

Wat  je kunt verwachten als ik voor je aan de slag mag:

  • moodboard
  • sfeerimpressie
  • materialen
  • 3D visualisatie

Na het verzamelen van alle benodigde informatie en het begrijpen van de wensen, zet ik deze ideeën om in een concreet en visueel aantrekkelijk concept. Met behulp van moodboards, 3D-visualisaties en gedetailleerde plannen krijg je een duidelijk beeld van het eindresultaat. Ik neem je mee in elke stap van het proces en zorg ervoor dat je volledig tevreden bent met het ontwerp voordat we verder gaan naar de uitvoeringsfase.

Benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!